CLASSIC

Univerzální řada Classic (Anna Lotan) od izraelské značky Anna Lotan je vhodná pro všechny typy pleti. Přípravky z této řady lze použít k péči o normální pleť, která nemá specifické problémy (jako je akné, růžovka atd.).

Tato řada má univerzální vlastnosti, zvlhčuje a zjemňuje pokožku, chrání ji před agresivními vlivy vnějšího prostředí. Kromě toho řada Classic umožňuje optimálně vybírat přípravky pro péči o pleť s přihlédnutím k ročnímu období a počasí, tendenci určitých oblastí pokožky k nadměrnému vysychání atd., to vše s maximální péčí a zachováním krásné a zdravé pokožky.

Aktivní složky, na nichž je založena řada Classic od Anny Lotan: rostlinné oleje - bambucké máslo, jojoba, olivový olej, mrkvový olej atd.; rostlinné výtažky: semena granátového jablka, zimolez, zelený čaj, mořské řasy, křídlatka, šťáva z aloe vera, pupečník asijský, měsíček. Enzymy - ananasový extrakt; jíl a minerály z Mrtvého moře. Výrobky z této řady jsou určeny pro každodenní jemnou péči o pokožku a důkladně ji chrání před volnými radikály (hlavní příčinou předčasného stárnutí), stresem a znečištěným prostředím.

Fosfolipidy jsou druh lipidů, které jsou hlavní složkou všech buněčných membrán. Díky svým amfifilním  vlastnostem (jsou hydrofobní i hydrofilní zároveň), mohou tvořit lipidové dvojvrstvy. Pokožkou jsou velmi dobře přijímány, v kosmetice fungují jako povrchově aktivní látka, usnadňují lepší vstřebání ostatních složek produktu i do hlubších vrstev.

Polygonum aviculare(Truskavec): laboratorní pokusy in vitro prokázaly, že flavonoidy z Truskavce jsou schopny chránit vlákna papilární a retikulární dermis, díky čemu dělají pokožku pevnější, odolnější, omlazenou a snižují výskyt vrásek a jemných linek.

Lotosový květ (Nelumbo Nucifera flower extract): extrakt lotosového květu je přírodní složka pro křišťálové čistou pleť. Navrací pleti dokonalý vzhled, dodá projasnění a podpoří její zdravý, čistý obraz.

Extrakt z cukrového melounu. Složky cukrového melounu mohou zadržovat velké množství vody, a to i za velmi suchých podmínek.

Extrakt z ananasu. Tato přísada se získává ze stonků a jádra plodů ananasu (Ananas sativus, také známý jako Ananas comosus). Tuto složku lze použít v péči o pleť pro účinek jemného osvěžení a oživení pokožky.

Sójový olej, je bohatý na bílkoviny, esenciální aminokyseliny, minerály, vitamin E, izoflavony a fytoestrogeny. Sójový olej se používá jak v potravinářském, tak kosmetickém průmyslu. V kosmetických produktech funguje jako pleťový a vlasový kondicionér. Udržuje správnou dávku hydratace.

>>CLASSIC <<

Nastavit sestupně
Zobrazení Mřížka Seznam

Produkty 1-9 z 13

Stránka
na stránce
Nastavit sestupně
Zobrazení Mřížka Seznam

Produkty 1-9 z 13

Stránka
na stránce